24 januari

Tänk, en hel månad har redan gått efter jul. Och här på sidan har absolut inget hänt!

Anledningen är nog mestadels att jag är så less allt vad datorer och webbar heter när jag kommer hem från jobbet. För det blir mycket sånt på jobbet. Dels har jag våran vanliga jobb-webb> som jag håller på och uppdaterar mellan en halv och en hel arbetsdag varje vecka. Sen har jag en för ett EU-projekt> som drivs i Portugal men som jag hjälper till att fylla med innehåll. Och så har jag gjort en webb för företaget> och nu nyligen även för ett annat EU-projekt> som startar om en vecka.

Och som inte det räcker uppdaterar jag webben för Bodens trädgårdsällskap> och så den här stackars webben som jag försöker hinna med då och då.

Allt det där tar lite tid, och som om det inte skulle räcka har jag även två Twitterkonton (jobb) och få se, hur många Facebook-sidor och grupper kan det vara..? Tre sidor, snart fyra och tre grupper om jag räknar rätt. Plus mitt eget konto. Puh, det var nyttigt att räkna efter, det var till och med fler än jag trodde!

Jaja, intresseklubben noterar, som ungarna spydigt brukar säga. Vad har hänt egentligen sen sist? Den gången var jag ju nyss hemkommen från Övertorneå där jag hjälpte mamma ställa iordning lägenheten>.

Tja om inte annat så har jag hunnit jobba tre veckor, gympa ett par gånger och simmat tre gånger. Tagit några härliga promenader och lyssnat på en spännande ljudbok. Rensat garderoben och faktiskt också handlat lite nytt i klädväg, köpt ett par nya böcker och blivit ännu mer uppvaktad på födelsedagen, denna gång med tårta och present av kollegorna. Presenten ser ni här:

glasfigurEn glasskulptur med namnet Livslust och som är tillverkad på Heta hyttan i Piteå. Jag ställde den på en piedestal och ovanpå en ljussockel som lyser upp skulpturen riktigt vackert. Jättefint!

Så mycket mer än det har jag inte att säga. Jo, att han Murphy verkar vara ledig just i dag. 🙂

Det ville sig nämligen inte bättre än att den här sidan hängde sig nyss, när jag nästan hade skrivit färdigt hela det långa inlägget. Och sen låste sig hela webbplatsen så det gick inte att logga in igen på ungefär en kvart. Men jag hade hunnit spara det, så det fanns faktiskt kvar! Hade det inte varit kvar tror jag knappast att jag hade idats skriva om… så det var ju himla bra!

Nu ska jag ge mig i alla fall, ska tömma diskmaskinen och börja fylla den igen. Och sen se om jag har mönsterpapper hemma så jag kan rita upp några mönster från en bok som jag lånade på biblis i går. Och så kommer mannen hem alldeles strax efter tre dagar på jobb i Skövde och Enköping. Om jag minns rätt. Det har varit så mycket resor under de här första veckorna så jag blir alldeles snurrig…

Ha det gott nu vänner och sköt om er! Och glöm inte gästboken! 😉 //L

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.