4 i rad

Det vill säga att det här är fjärde dagen i rad som jag skriver ett inlägg här på webbplatsen, hurra för mig! 😉

Nu har vi alltså kommit fram till fredag. En fredag som började med att jag låg kvar i sängen lite längre än vanligt eftersom jag hade bestämt mig för att jobba hemifrån. Anledningen till det var att jag sent i går kväll började känna att halsen var svullen och lite ond när jag svalde och då tänkte jag att det är säkrast att börja behandla på en gång för att förhoppningsvis skrämma bort bacilluskerna innan de hinner slå rot. Sagt och gjort, fram med sprit och gurgla, gurgla, gurgla. Så har jag fortsatt även i dag och då är det ju klart enklare att jobba hemma under tiden, lukta sprit på jobbet är inte riktigt min grej… 😉

Vid lunchtid var halsen bara ännu sämre så då fortsatte vi på det tunga artilleriet! Echinacea brus varannan timme och så käkade jag även rå vitlök, här ska ingen slå ut mig, så är det bara. Och framåt middagstid var det faktiskt lite bättre igen. Så det blev en sväng till Luleå som hastigast när jag och Bengt hade jobbat färdigt. Vi gjorde några ärenden med anledning av en viss dams nära stundande 18-årsdag. Inga mer kommentarer om det. Och så diverse andra inköp, ”länkar” för att laga B:s axelremsväska, en sekundvisare, mat och några böcker. Nadja har tyckt redan för flera år sen att vi ska ha en del av bokhyllan till barnböcker när det kommer barnbarn och nu är vi ju där, så klart vi måste börja skapa ett barnbibliotek i liten skala här hemma!

barnbocker

Svärmor har kommit på besök över helgen, på söndag ska ju hennes första barnbarnsbarn döpas. Men mer om det senare, nu ska jag ta mig en Echinacea/whiskydos igen! Hej å ha det braaaa! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.