Dagavill

Eller ”dagvill” som väl kanske är det riktiga ordet, så känner jag mig nu. Och orsaken till det är mestadels mina konstiga arbetsveckor just nu. Först jobbade både jag och Bengt extra under helgen för att hinna med. Sen var jag på jobbet som vanligt på måndag men jobbade hemma tisdag-onsdag-torsdag när Nadja mådde som mest dåligt i magen. Fredag var jag på jobbet igen och lördag var jag ledig.

Men det blev ingen riktig helgkänsla heller för på söndag var jag på jobbet igen för möte i företaget. Och måndag jobbade jag hemma på nytt, med avbrott för besök på sjukhuset med Nadja. Och så fortsätter det ännu ett par dagar, i dag satt jag på kontoret men i morgon åker jag till Stockholm… Jag är ju inte van vid såna här konstigheter, normalt är det måndag-fredag och dagtid på kontoret som gäller.

Gårdagens besök i Sunderbyn var det sista på barnmottagningen och det sista hos bästa doktorn Yonas och diabetessköterskan Anki. I fem år har vi träffat dem minst en gång i kvartalet men nu är det vuxenvården som gäller. Vi fick också träffa den nya sköterskan och följa med henne till avdelningen så vi vet vart vi ska gå nästa gång. Fast på vuxenavdelningen blir det inte lika täta besök, en gång per år träffar man läkare och en gång per år sköterska. Däremellan skickar man in blodprov och får reda på hur långtidssockret (HbA1c) ligger en gång per kvartal. Det är bara att hoppas att det kommer att funka bra, det med!

Annars så har det väl inte hänt så mycket sen sist, det är fortfarande alldeles för mycket sjukt i vårat hus… 🙁 Nadjas mage var riktigt dålig i flera dagar innan den blev lite bättre i helgen. Men i dag har det återigen varit en dålig dag utan att vi förstår varför, usch-och-fy-och-bläää! Och Bengt har måst fortsätta fara till Sunderbyn för spolning av bihålorna, åtta besök och tre antibiotikakurer plus diverse andra medikamenter har han hunnit med på tre veckor ungefär. Nu finns det hopp om bättring men vi fortsätter hålla tummarna där med!

Så mycket mer än det har jag inte att skriva. Nu väntar en hemmakväll med lite hockey. Vi hoppas att Luleå tar sig i kragen och hittar tillbaka till sitt fina lagspel. BSTL i betydelsen Bucklan ska till Luleå verkar inte slå in, än så länge i alla fall. Det lutar mer mot alternativen Bucklan Skellefteå tar lätt och Bara silver till Luleå… Men så länge det finns liv finns det hopp! 🙂

Och när det är slut är det nog inte så mycket annat än att gå i säng för redan 06.00 ska taxin stå på gården och vänta på mig. Over and out och tjing tjing! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.