Farsdag

2012: Året då Farsdag även blev Farfarsdag!

Så lat man kan vara då! Eller… ja, det kanske inte är rätt ord, oinspirerad för webbuppdateringar kanske låter bättre? För jag kan inte påstå att jag är så där jättesugen på att sätta mig vid datorn igen när jag kommer hem från jobbet och har suttit där vid skärmen och tangentbordet under hela arbetsdagen.

Fast i morse var jag och simmade innan jag for på jobbet, det är alltid skönt. I dag var det lite extra härligt för det var riktigt lugnt i bassängen, Badarbröderna hade visst tagit en ledig dag, annars är det en jättegrupp äldre herrar där och simmar varje tisdag morgon från klockan 07. Lika flitiga som deras kvinnliga motsvarighet, Badarbrudarna, är på torsdagmornarna. Sånt gillar jag! :-)

Fast nu var det ju inte dagen som är i dag som jag skulle skriva om utan årets Farsdag som var i söndags. Egentligen kan jag inte påstå att vi direkt FIRAR Farsdag, men vi brukar se det som en anledning att bjuda in ”ungarna” med deras respektive och äta någon god mat. Och i år var det ju extra stort för det lilla barnbarnet var förstås också med!

I år blev det tacos och lunch i stället för middag eftersom far i huset ovanligt nog (haha!) skulle iväg på ishallen på eftermiddagen. Gott! Här kommer några bilder:

Enzo var smått förskräckt när han först såg Justina, han kröp efter väggarna och vågade sig inte riktigt fram för att hälsa. Men efter ett tag blev han mer nyfiken och ville gärna nosa överallt och även smaka på hennes små strumpor. Fast sen, när de skulle bege sig hemåt och började klä på den lilla sötnosen och hon började låta, då blev det läskigt igen..! :-)

Enzo_fotter

Farsdag1

Anncha, Nadja, Joakim, Ricki och Robert på den ena sidan långbordet.

Farsdag2

Och här skymtar Bengt vid fönstret, följt av Nicke, Rebecka, Jonte och Linda.

Patrik var inte med, han skjutsade sina bröder till flyget just då. Och David saknas ju alltid! :-(

Men tacos i all ära, nog är det gott men medan de andra käkade tog jag hand om Justina och det var inte alls synd om mig!