Fler Lena-tröjor

Fortsätter fylla på min hylla med långärmade t-shirts, mitt favoritplagg så här på hösten och vintern. Tjockare tröjor använder jag nästan aldrig utan när jag behöver det tar jag i stället en kofta ovanpå min t-shirt. Vilken får mig att komma på att jag även skulle behöva sy några fler koftor… hmm, bra idé! Men då måste jag få tag i lite bra tyger först.

Fjärilströjan och fågletröjan är gjorda efter samma mönster, ett t-shirt mönster som i original har en kort ärm men som jag själv har gjort mönster på lång ärm till. (Här på bilden ser de konstigt korta och breda ut, men så är de inte i verkligheten.) Båda två är jättesköna och används flitigt! 🙂

2014-10-19 21.31.08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.