Födelsedagsfirande

Japp, i dag var det dags att fira Nadja på 18-årsdagen och då bjöd vi hela familjen på smörgåstårta. I går kväll fyllde jag två tårtor, en med skinka/leverpastej och en med skagenröra/lax. Och i dag for jag direkt från jobbet för att hämta födelsedagsbarnet aka Brysselresenären från bussen och sen var det dags att garnera tårtorna.

Och vilken tur jag hade, jag behövde bara bre på gegga på dem, sen tog Bengt hand om garnerandet av den med kött i medan Nadja fixade tårtan med lax. Så här snygga blev de:

N_smorgastarta B_smorgastarta

Att Nadja skulle vara duktig på det anade jag, hon har öga för det konstnärliga och dekorativa men att mannen min skulle vara en sån stjärna på att garnera snyggt var en liten överraskning. Men nu vet vi, jag kan göra grunden så fixar han utseendet. Perfekt!

Under tiden hann jag duka och ställa i ordning i både kök och tv-rum. Vi blev 14 personer så det räckte till utan att vi behövde släpa upp extrabord och stolar.

Födelsedagsbarnet fick förstås en hel del paket, presentkort, lotter och även en flaska vin! Men hon var inte den enda, Justina fick en liten förklädesklänning som jag har sytt tidigare i veckan. Riktigt söt var den!

forkladesklanning_Justina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.