Freeeeedag!

Ajajaj, vad ont jag har i axeln. 🙁 För mycket sittande vid datorn, jag vet, men vad gör man när man har det som jobb. Skönt att det är fredag kväll nu i alla fall, det är härligt med helg.

Jag har en hel del som behöver göras hemma, men det brukar faktiskt även onda axlar gilla, så länge man inte håller på för länge med samma sorts aktivitet. Så det blir till att tvätta lite (andra maskinen på gång redan), städa lite och förhoppningsvis även sy och sticka lite.
fodrad_mossaI alla fall så har jag redan nu ritat och klippt ut några mönster och även sytt in ett foder i en stickad mössa. För nu känns det faktiskt som att min energinivå äntligen är på väg uppåt igen till slut, efter ett par riktigt trötta veckor då jag mest bara har orkat jobba och vila.

Och så ska jag (eller kanske Bengt) skjutsa Nadja som ska på klassfest i kväll för nu är även hon på fötterna igen efter en hel vecka med förkylning. I går började det äntligen gå åt rätt håll och nu har både öronvärken och geggan i ögonen gett med sig, fast halsen är inte helt ok än. Och sockret är mycket bättre, det börjar ju alltid spöka och bli skyhögt ett par dagar innan en infektion bryter ut men så förbättras det också någon dag innan hon börjar känna sig frisk. Så det ser ljust ut!

Jaja, ont i axeln var det. Det betyder inte sitta vid datorn många minuter… Hej ska ni ha och hoppas er helg också blir kanonfin! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.