Friskare nu

Japp, i alla fall är tre fjärdedelar av familjen friskare nu. Enzo har slutat med sin smärtstillande och antiinflammatoriska medicin och mår nu toppenbra, han visar inga som helst tecken på att ont längre. Och både min egen och Nadjas förkylning har dämpats avsevärt, nu sover jag på nätterna igen och till och med utan piller. Bengt däremot är lite efter oss, hans förkylning har slagit till nu de senaste dagarna men jag hoppas att även hans ger sig relativt fort!

Fredag kväll och jag håller på med att städa köket. Torkat köksskåp, kyl och frys och de där små hyllorna som vi har ovanför köksbänkarna. Och rengjort fläkten med filter och allt, bara en sån sak. Jag är långt ifrån färdig, men torka lite här och torka lite där är melodin för kvällen…

På jobbet har jag hållit på med diverse skrivande och läsande, bland annat kollat lite på undervisningsmaterial för jag ska gu´bevars hålla min första kurs på universitetet i vinter. Jisses, hur blev det så egentligen..? Tack och lov går kursen på svenska så det gör ju saken lite mindre hemsk i alla fall. Fast det hade ju varit en fördel om jag själv hade läst kursen först, innan jag ska vara lärare… 😉 Men på nåt konstigt sätt ska det bli skoj att prova på ett sånt jobb också! (Jag måste vara självplågare!) Och som man brukar säga, ”man lär sig så länge man har elever…”.

Efter jobbet for jag med två kollegor in till stan och fikade på Opalen innan vi gjorde avslut på veckan. After work-fika alltså. Kanske inte det smartaste när man sen ska direkt hem och börja fixa middag. Nåja, det får lov att funka. Middagen i dag bestod av laxburgare med sallad, kokt purjo och en gegga bestående av riven morot, hackad smörgåsgurka, italiensk salladskrydda, creme fraice och a-fil. Riktigt gott faktiskt.

Jaja, nu ska jag inte svamla så mycket mer. Dags att fortsätta om jag någonsin ska bli färdig med köket! Trevlig helg därute! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.