Hostigt i september

Japp, det är hostigt nu! Jag är inte sjuk, knappt ens förkyld – men jag hostar som besatt. Inte vidare kul, när attackerna kommer hostar jag som en tok ett tag för att sen ha långa uppehåll tills nästa kommer. Orken är inte direkt på topp men ändå inte alltför illa heller, jag har varit på jobbet varje dag precis som vanligt. Däremot så har jag inte haft en tanke på att cykla till Sävast, nä bil har det blivit, varenda dag.

På tal om bil så var vi med Joakim och Linda till Sävast igår kväll för att de skulle köpa en bil, den allra första helt egna! 🙂 Men snälla, ska ni fråga mig om vad det är för en bil så gör det direkt, i morgon har jag mest troligt glömt bort både märke och modell. Silvergrå är den i alla fall, det räcker väl bra?

Fredag em nu och helgen har dragit igång. Och i kväll ska vi fira Ricki som har fyllt år tidigare i veckan. Först ska vi bara käka middag. Presenten är fixad, det blev ett presentkort på Jula vilket säkert kan komma till pass nu när han just blivit husägare.

Annars är den här helgen ett helt oskrivet kort än så länge. Bengt ska vara borta med hockeyn lördag och söndag och själv har jag inte planerat nåt. Hälsan får avgöra, och sen ser jag vad jag känner för. En massa fönster skulle behöva putsas men hur kul är det liksom… Dessvärre blev det inget av helgens fest, den blev tråkigt nog framflyttad p.g.a. ohälsa men samtidigt passade det ju ok ihop med min hosta. Vi håller tummarna för att hälsan snart är bättre igen så att festen kan bli av!

Tjing tjing och ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.