Julmarknad och julbord

21/12: Ok, nu hann det gå ett bra tag igen, attans också! Nå, å andra sidan kan jag trösta mig med att ha varit desto flitigare på sidan Adventskalender 2012. Varje dag har jag uppdaterat med en bild på nåt mer eller mindre enkelt pyssel även om jag inte alltid har gjort pysslet under just den dagen, som när jag varit bortrest. Men allt är gjort i december, och av mig själv. Det får räcka så…

Nu några foton från de senaste veckorna, dels från vårt famljejulbord på Norrigården (jag tror vi har skapat en ny tradition..???) och så från marknaden i kyrkstugorna förra helgen. Och i och med det säger jag hej till er alla och hoppas ni får en kul jul. Och låt den va vit så det inte blir skit…! //L

Na_Jonte_slade Na_Jonte_hastslade

På väg till julmarknaden: Nadja och Jonte åker släde efter en häst.

Kyrkan Kyrkstuga1 Kyrkstuga2 Kyrkstugorna
Vackert i och kring kyrkstugorna, årets mysigaste marknad enligt mig!

julbord2 julbord3julbord4 julbord5julbord1     julbord_efterat

Några bilder från lördagen då vi var och åt julbord på Norrigården. Vi var 12 stycken, David saknades, som alltid och så Justina som fick vara med sin mormor under tiden. Men nästa år måste hon få vara med! När jag betalade för oss allihopa frågade kvinnan i kassan ”Vilket företag kommer ni från?”. 🙂