Liten blir stor

Hurra hurra hurra för Nadja som fyller år i dag. Och inte vilka år som helst utan 18. Myndig! Vuxen! Körkortsålder! Hugaligen, min lilla minsting, hur fort flyger inte tiden?

Det var ju nyss hon gick där med rufsigt hår och hunden Puka i ett stadigt grepp under armen. Nyss som hon lärde sig cykla och var jättearg för att det var så svårt att åka skridskor. Nyss som hon berättade för Bengt att hon fyllde år den ”Schhhätte marchhh”.

NadjaDagis2ar NaDagis5ar Nadja_6an

Alltid lika gullig: Nadja 2 år – Nadja 5 år – Nadja klass 6.

Och för mig går en nästan 27-årig epok i graven i och med att jag plötsligt inte har några omyndiga barn längre. Det känns… konstigt! Inte för att det ändrar på nåt, mina ”småungar” är de ju fortfarande, alla fyra. ÄLSKAR ER av hela mitt hjärta, Nadja, Rebecka, Joakim och David! <3 <3 <3 <3

Och i morgon kommer hon hem från skolresan till Bryssel, då ska vi fira våran Lill-Nadja! 🙂 Vi ska bjuda på mat och räknar jag rätt så blir vi 14 personer runt middagsbordet, 12 ”egna” och så dessutom Lindas syster med pojkvän som kommer på besök hit till Boden i morgon. Åsså Justina förstås, hon är nummer 15 men hon äter ju inte med oss andra. Stora delar av kvällen har jag ägnat åt att fixa med maten., och det blev mycket. Få se om allt går åt. Jag tvivlar! Men vad det blir tänker jag inte berätta, kanske kommer det en bild eller två i morgon. Samma tid, samma kanal, eller i samma dator… 😉 //L

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.