Meeera fest!

Ja men det är ju underbart att få äran att bli inbjuden på fester, speciellt när sommaren visar sig från sin allra bästa sida!

I går, lördag, var det dags att fira svägerskan Margit som fyllt 60 för ett par veckor sedan. Att hon for iväg utomlands med hela familjen var inget som hindrade, fast det hade varken hon eller Börje koll på… Vid femtiden på lördag morgon kom de hem från Cypern och då var plötsligt huset fullt med sovande barn och barnbarn som hade förberett för fest. Och på eftermiddagen dök vi andra upp. De hade hunnit sova ungefär EN timme på morgonkvisten, stackarna, men höll ändå ut hela kvällen!

Margits_uggletavla

En härlig tavla hade hon fått i present, hela familjen i uggleskepnad! Ni känner väl igen, från vänster: Jenny med lilla Emmy i famnen, Anders, Erika, Peter och framför dem Elma och Nora. Bredvid Peter syns Margit själv, Börje, Annika och Rickard. Och framför dem Alice, Noel och Victor. Så klart! Det ser ju vem som helst! 🙂

Vi käkade grillat ute i trädgården och satt faktiskt utomhus och surrade och skrattade till halv tolv då jag och Bengt tog våra täcken och kuddar från bilen och gick till morsans lägenhet för att sova. Det var en riktigt härlig kväll, och tänk vilken tur vi hade med vädret! Det skulle regna massor enligt prognoserna och gjorde det också bara några mil nedanför. Men i Ötå kom det bara en pytteliten skvätt tidigt på eftermiddagen, sen sken solen så mycket som den bara kan hela långa kvällen! Toppen!

På morgonen blev vi dessutom bjudna på frukost hos dem innan vi vände hemåt igen. För där väntade nästa födelsedagsfirande! Joakim fyllde ju år tidigare i veckan men hann inte med nåt då eftersom han hade fullt upp med de sista skoluppgifterna. Men i dag bjöd han in en massa folk på smörgåstårta och gott fika. Och han är en riktig smörgåstårte-mästare så det var otroligt gott som vanligt! Mums!

Fast efter allt ätande kände jag för att röra på mig lite så jag tog en långpromenad ”Broarna runt”, 8 km och ca 1 timme och 20 minuters stavgång. Härligt! Nu har jag fyllt på med vatten och vilat en stund så nu ska jag väl orka klippa gräset också innan det är sängdags. Ha det gött everyhopa! //L

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.