Morsdag

Hej alla glada, nu är jag tillbaka med ett ”vanligt” inlägg. Som ni kanske ser så har jag gjort om alla hobby-sidorna så att varje grej har fått ett eget inlägg. Det gör det mycket enklare att söka på kategorier, alltså dem som du ser här i höger kolumn. De finns också i menyn ovanför, under Hobby.

Morsdag i dag alltså, och firad har jag blivit. Först kom Nadja med en present, en duschkräm som doftade gott av grapefrukt och som jag testade på en gång. Sen kom det sms från David och lite senare dök Rebecka, Patrik och Alva upp. Sen kom de på löpande band: Robert, Anncha och Justina, Ricki och Malin och så Nicke. Härligt! Vilken tur jag har som har en sån stor och fin familj!

Vi fikade lite glass och pannacotta m.m., lekte med barnbarnen, provade lite nysydda kläder åt de små och surrade, surrade, surrade…

morsdag_blommor

Och jag fick blommor i massor! Goa ungar med familjer!

Efter det for jag och Bengt iväg till Panelen där vi blev bjudna på middag av Joakim och Linda. Jag käkade en oxfilé med vitlökssås, champinjoner och potatisgratäng. Mumsigt. Tusen tack för det!

Nu är klockan drygt 22 och det börjar vara dags att ta farväl av ännu en härlig helg. Men å andra sidan är kommande vecka ovanligt kort så snart har vi helg igen! I morgon blir det i alla fall LTU och eftersom klockan hinner bli nästan halv sex innan jag är hemma med bussen förbereder jag morgondagens middag redan nu. Två hela regnbågslaxar ligger i ugnen och är snart färdig-tillagade. Bekvämt att ha maten nästan klar när man kommer hem och magen kurrar…

Ha det gott allihopa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.