Nadja 19 år

N_19

Dagarna går och åren rusar fram, tro det eller ej men nu har min lilla minsting fyllt 19 år!

I år blev det firande i många dagar. Redan under helgen innan var det fest hemma för några kompisar och sen fortsatte det i flera dagar framåt.

På torsdagen, själva födelsedagen, gjorde jag denna vackra ”tårta” av 19 stycken små Cola Zero-burkar med 19 ljus fasttejpade, och väckte henne med skönsång (nåja…) och present. På kvällen kom sen Robert, Anncha och Justina och grattade och ännu senare när Bengt kommit hem från Karlstad blev det en väldigt sen middag för honom, mig, Nadja och Jonte på AllStars. Klockan var över 22 innan vi var färdiga.

Fredagen var lugn, jag hämtade Rebeckas familj från flyget och flyttade sen hem igen efter en veckas bortavistelse och hundvaktande.  Men på lördag var det dags för nya festligheter. Nu kom Ricki, Malin, Nicke, Linda, Rebecka, Patrik och Alva på fika och på söndag slutligen var det Joakim och Lindas tur att komma och fira jubilaren.

Kul att hela familjen vill komma men det blir lite mixtrande med tider, det är alltid några som ska bort eller komma hem eller har annat inplanerat. Men det här utspridda firandet har sina fördelar också, man hinner ”rå om” varje person lite mer än när alla kommer samtidigt.  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.