Och så blev det april!

I måndags fick vi trevligt besök, om än av det sjukare slaget. Ulla och Iain kom förbi på sin resa från Övertorneå/Rantajärvi till Härnösand. Ulla var inte direkt frisk och kry men orkade ändå med att umgås med oss alla under hela eftermiddagen och kvällen. Och mysa med lilla godingen Alva så klart! Alva fick vara med bara för att hennes pappa också har varit förkyld och febrig i flera dagar så hon hade redan matats med baciller i massor (utan att ha blivit sjuk än, peppar peppar!)

2014-03-31 18.58.26 Iain_Lena_Nadja_morgonkaffe

Morgonkaffe innan de for vidare hemåt på tisdag morgon.

Åsså har jag hunnit med att få en omgång ryggskott igen. Bläääh! Eller om det var ischias denna gång, jag får inte riktigt ihop det. Känslan var ryggskott men utan att ryggen blev sned som den alltid brukar bli av ett ryggskott. Å andra sidan stämde det inte med ischias heller, jag har haft värk inte bara i benen utan även uppåt sidan på ryggen. Och varit stel som ett järnspett ungefär.

Det slog till i söndags morse när jag satt och sydde och jag misstänker starkt att det finns ett samband med att jag satt flera omgångar i en kall bil med bara tunna byxor på benen (fast dunjacka upptill) under lördagens resor till Luleå och Lillavan för att fira ett par födelsedagar. Jag brukar vara känslig för sånt, den här tiden på året var den vanligaste för mina ryggproblem förr, när jag ofta drabbades av sånt. Nu händer det ju tack och lov sällan. Och nu börjar det ge med sig, stel är jag ännu men jag har inte speciellt ont. Jag försöker undvika att sitta så länge åt gången men det är svårt när man har ett jobb som går ut på att sitta vid en dator hela tiden. (Eller stå, men det är lite svårt.)

Det jag höll på med att sy i söndags var t-shirten och koftan på bilderna nedanför. Sååå sköna!

2014-04-03 09.23.12  2014-04-03 09.31.31

I går kväll fortsatte jag med samma tyg och sydde ett par tights som jag hoppas ska passa på Justina. Jag har även klippt ut en omlott-tröja och en holkärmad t-shirt åt mig själv. Men de var jag tvungen att pausa med för hastigt och lustigt var klockan över 23. Tiden går fort när man har roligt! 🙂

2014-04-02 22.10.24

Tisdag hade vi förresten sötungen Justina med föräldrar här och bjöd dem på middag. Mysigt att träffas, det var flera veckor sen sist eftersom de tillbringar varje helg i stugan så här på vårkanten och under veckorna har ju min kära man varit ute och rest konstant. Den här veckan är han faktiskt hemma, kors i taket, före det har det varit nio veckor på raken med tjänsteresor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.