Personal shopper

En sån efterlyste jag för ett par veckor sen. Svaret från en av mina kompisar löd ungefär: -Jag kommer! Och i dag kom hon, Mari. Och inte bara det, hon hade lyckats samla ihop fler från vårt ”tjejgäng” som träffas någon gång om året och som tidigare bland annat har varit på teater i Luleå, loppis och stan i Piteå och Eyvind Johnson-gården m.m. i Boden.

ReakladerI dag var vi inte mindre än fem stycken som träffades på stan i Boden, en från Piteå, två från Luleå och jag och en till som bor här i stan. Målet för mig var att hitta nåt nytt  att ha på mig på vårens fest, för 50-årsdagen ska ju firas på nytt…

Och kläder blev det, till och mer än jag hade vågat hoppas på. Och billigt blev det dessutom, vilken ovanligt trevlig kombination! Faktiskt var allt jag köpte på rea, mellan 50-75% nedsatta priser är inte alls fy skam… Bilden är inte den bästa, men den föreställer i alla fall en blå-grå klänning med dragkedja baktill, en orange-röd omlott-tröja, en vinröd t-shirt med strass runt halsen, en blå-vit hundtandsmönstrad kort kofta och en svart kort kofta, eller kanske mer bolero, med knytband.

Men vi hann även med annat än shopping så klart, det var ju egentligen mer ett svepskäl för att ses. Först lunch och surr på Oregano och när vi var färdigshoppade fika med mer surr på Hanssons. Och redan i dag bestämde vi oss för att det här måste vi göra om! Tack tjejer för en riktigt trevlig dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.