Semladagen…

… eller Fettisdagen som den ju heter på riktigt. Men erkänn, det är semlorna du vill ha, så är det för mig i alla fall. 🙂

Och i går blev det två, så nu är jag uppe i fem sammanlagt, ovanligt många för att vara mig. Först en efter lunch, och sen en till (fast liten, helt perfekt!) på kvällen. Och det tackar vi Linda för! Redan på söndag kom en SMS-inbjudan och självklart svarade vi ja. Det blev en smärre familjeträff med alla Bengts grabbar med sambo och baby och två av mina. Trevligt! Nadja kunde tyvärr inte vara med, hon är fortsatt väldigt förkyld och verkar missa hela den andra veckan av prao.

För övrigt så har jag jobbat på ungefär som vanligt. I går hade jag inte ork till just någonting efter jobbet så det blev en mycket lugn och lat kväll med matlagning och hundpromenad som de mest ansträngande aktiviteterna. Och i morse tog jag bilen till jobbet och passade på att fylla den med tidningar, kartong, glas, batterier, metall och plast och körde iväg allt till Återvinningsstationen. Jag blev förvånad när jag tömde alla grejer, hemma i stan hade vi -10 grader medan det i Sävast var -17. En rejäl skillnad på bara en mil. Sen på eftermiddagen slutade jag tidigare och tog ut träningstid. Det blev ett besök på badhuset, och ett riktigt bra sådant. Lugnt och stilla, perfekt för avkopplande simning!

Ha det gott folks, så hörs vi! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.