September till november

Här sitter jag och tänkte uppdatera lite igen. Det har ju inte blivit så mycket skrivet sen jag gjorde en omstart här på webben, däremot har jag lagt upp en hel del nya bilder som ni kanske har sett.

Det är ju definitivt inte så att jag inte har haft något att skriva om, tvärtom har hösten varit ovanligt händelserik! Här kommer en kort resumé av min höst så här långt:

Fredagen den 13 september föddes Rebeckas och Patriks lilla prinsessa Alva och jag blev mormor, bara en sån sak, det är riktigt stort! Veckan efter, onsdagen den 19 september firade jag och Bengt 13 år tillsammans och på lördagen samma vecka, den 21 september, fick vi vara med om ett fantastiskt vackert bröllop mellan Robert och Anncha. Inte ett öga var torrt, speciellt inte mina…!

Ytterligare en vecka senare fick jag äntligen flyga ballong, det äventyret var ju en av presenterna som jag fick när jag fyllde 50. Wow, det var en häftig upplevelse! Och bara fyra dagar senare flög jag igen, men den här gången med flygplan och till Rhodos på en veckas semester tillsammans med Bengt. Sol, bad, nya upplevelser, vila och äta gott, mer behövs inte för en lyckad semester!

Den 9 oktober kom vi hem från den resan och sen var det fortsatt fullt upp igen. 12 oktober var jag på Sunderby folkhögskola och berättade om utbildningen till diabeteshund för Norr- och Västerbottens diabetesföreningar och den 15 oktober var vi på examination av Enzo i Öjebyn. Det blev inte riktigt färdigt utan vi måste komplettera med ett par nya filmer som SKK vill se och utifrån det bedöma ifall han får sitt tjänstetäcke eller inte.

Helgen efter fyllde det äldre gulle-barnbarnet Justina 1år, vi firade henne på fredag kväll då det blev paketutdelning plus att vi bjöds på middag, snacka om tur vi har! Sen under lördag och söndag var jag och Nadja i Övertorneå och hälsade på mamma/mommo medan Bengt var på en hockeyresa till Kiruna och Malmberget.

Ytterligare en vecka senare var det så dags för Alvas dop i Överluleå kyrka med fika efteråt i Församlingsgården. Alva Elsa Magdalena blev hennes fullständiga namn och hon skötte sig exemplariskt under både dopet och efteråt.

Några dagar efter det var det Lindas födelsedag och det firades med smörgåstårta och gofika på fredag kväll. Den helgen var hektisk, på lördagen var jag och Bengt i Luleå, handlade lite, tittade på Ljusfestivalen, åt ute och var på bio, och sen på söndagen bjöds vi på tacos hos Ricki och Malin i Lillavan.

Förra helgen hände det å andra sidan inte just någonting alls, men det var inte helt fel det heller. Jo förresten, på fredag hade vi Rebecka med familj på besök och bjöd dem på middag och på söndag var det ju Farsdag vilket vi firade med middag för hela kånkarongen, 12 vuxna, 2 barn, 2 hundar. Jag tror jag tar tillbaka det där som jag skrev nyss om att det inte hände just någonting, haha! Minnet börjar visst svika… Jaja, trevligt var det som vanligt, och det är ju huvudsaken!

Förutom alla dessa trevligheter har jag även hunnit med att jobba (jo det är säkert!), bland annat håller jag för första gången i livet en kurs på LTU och efter jul ska jag köra nästa, nu i Skellefteå. Vem kunde väl ana det, att jag skulle börja undervisa??? Inte jag själv i alla fall, men det är rätt kul att kasta sig in i lite nya och okända uppgifter ibland. Och så har jag även hunnit med lite pyssel, framför allt har jag stickat och sytt till de små barnbarnen som du kanske har sett på mina pysselsidor.

Hoppsan, när jag läser allt det här då inser jag ju att jag inte alls har varit slö som inte har skrivit nåt under de senaste två månaderna här. Jag har helt enkelt inte haft tid! 🙂

Over and out, Sayonara! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.