Slutet av juni

Slutet av juni och det är full fart framåt som gäller! Midsommaraftonen var lugn minst sagt, Ricki och Nicke delade den med oss medan Nadja och Jonte var med oss ett tag på eftermiddagen. Men vi var bara hemma, käkade lunch ute på altanen och grillade men åt middagen inomhus. Sen har faktiskt Bengt jobbat både lördag och söndag, det är mycket som ska hinnas med så här före semestrarna.

Själv satt jag mest i källaren och sydde i helgen! Jag blev påmind om försäljningen som jag ska ha på en hundutställning i augusti och eftersom semestern snart är här kändes det som dags att börja fylla på lagret av grejer. Förresten sydde jag även klart en klänning som jag sytt utan mönster, härmade efter en annan klänning bara för att få till den rätta storleken. Och en ny väska blev det ju också, se nedan. Jag blev väldigt nöjd med båda!

BlaKlanning BlaVaska_vitaLov

Hos mig börjar det lugna ner sig rejält på jobbet nu, det är inte så många som hör av sig så man får pyssla med sitt ganska ostört vilket är rätt skönt som omväxling.

Sth_ObservatorielundenFörutom i går, tisdag, då jag hade en lång dag för att delta på ett möte på Krigsarkivet i Stockholm. Eftersom det är sommar med färre flygavgångar och dessutom busstrejk i Stockholm tog jag det säkra före det osäkra och for iväg redan med 6.35-flyget. Vilket innebar att jag hade en hel förmiddag att slå ihjäl före mötet som började efter lunch. Inte illa alls, vädret var härligt så jag började med en rejäl promenad (Observatorielunden på bilden) och hann sen även med att besöka flera klädaffärer och en tygaffär. Och jag hittade faktiskt en hel del, så på min halvmils-promenaden tillbaka till Arlanda Express hade jag lite för mycket att bära på…

Hemma har Dotter 3 kommit på besök. För er som inte vet är Dotter 3 Nadjas bästa kompis Anna, numera boende i Halmstad. Och jag är hennes Mamma 2. Det är härligt att hon har kommit ”hem” igen! 🙂 I augusti åker Nadja till Halmstad i en vecka så de umgås verkligen flitigt, trots att avståndet är långt mellan dem sen hon flyttade ner förra sommaren.

Nu under eftermiddagen har de varit till Aldersjön och badat, undrar om det blir något bad för mig den här sommaren, jag hoppas på det! Sen har vi käkat blodplättar till middag och det var gott som alltid!

Nu återstår bara en arbetsdag på denna vecka eftersom jag tagit semester på fredag. Då ska jag fixa det sista inför helgens fest, allt för att slippa stressa ihjäl mig. Då får jag också träffa alla mina barn på en och samma gång för även David kommer på besök. Oj vad jag ser fram emot hela helgen! 🙂 Ha det gott och kram så länge! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.