Söndag med pyssel…

Hej allihopa, whats up? Här började vi dagen med en ovanligt lång sovmorgon, vilket var riktigt härligt. Sen frukost och lite skidåkning på tv innan vi gick ut på stan och kollade läget på skyltsöndagen. Men inte är det så mycket till liv på stan för det, några försäljare och tomtar på gågatan. En brandbil och Lions, det var väl ungefär det hele. Nadja stod och sålde fika så vi köpte med oss en förpackning hem och lite senare kom vännerna M&M på besök och hjälpte oss smaka. Tills dess hade jag faktiskt (kors i taket!) även hunnit baka en kaka själv. Jisses, två sorters fika att bjuda på, det är inte vanligt här hos oss, normalt har vi bra precis NOLL sorter att bjuda på!

Efter det har jag julpyntat lite till och nu räcker det faktiskt, det är juligt i både kök och åtminstone delar av vardagsrummet. Man ska inte överdriva. Fast granen ska nog få komma upp även i år, tror jag… men det blir i så fall lite närmare jul.

Sen under kvällen har jag återigen suttit vid symaskinen ett tag, har kommit in i ett sy-flow och hittar på grejer att sy i ett. I går blev det två små ”väskor” eller vad man nu ska kalla dem för, en med knytband som Nadja ville ha till att förvara hundgodis i och en med dragkedja som ser ut ungefär som ett pennfodral. Tror jag ska ha den till att förvara smågrejer i, i handväskan.

Jaja, tiden lider och jag med den. Godnatt allihopa och suss gott! //L