Usch jag skäms!

Senast jag skrev något här var före jul, snacka om att jag skäms! Har till och med haft funderingar på att helt lägga ner sidan, men jag försöker väl ett tag till. Den är bra till mycket, jag delar ut foton från speciella tillfällen, har recept här och går tillbaka då och då för att kolla upp när saker och ting egentligen hände. Så… jag kämpar väl på!

Så var har då hänt sen sist? Nu får jag problem, men i väldigt korta drag hade vi en riktigt skön jul- och nyårshelg med många lata dagar. Rebecka, Patrik och Alva plus Rickard och Malin var här hela dagen med oss. På förmiddagen var vi fler, då var även Robert, Anncha, Justina och Nadja och Jonte här och käkade julgröt med skinkmacka, en trevlig tradition som nu verkar ha satt sig ordentligt! 🙂 De flesta julklapparna öppnades då, vi har ju slutat köpa till de vuxna men i år kunde Justina öppna sina paket själv (och riva papper så klart!) Eftersom Justinas föräldrar inte vill att vi ska lägga upp foton på henne kör vi med Alva tomtegumma och ett julbord med pepparkakor som placeringskort i stället.

2013-12-24 10.25.34 2013-12-24 09.44.43

Alva fick inga klappar då utan istället fick hon garderobspåfyllning, flera par byxor som jag sydde åt henne efter helgerna, av tyger som Rebecka hade fått välja ut. (Foton på sidan Hobby / Sytt.) Under mellandagarna kom Nadjas bästis Anna hit på besök igen från Halmstad. Kolla in kläderna, det ser ut som om de har matchat väldiga innan de bestämde hur de skulle klä sig den dagen hon kom!

2013-12-29 10.50.33

I januari övergick vi till LCHF-käk igen. Nu har vi hållit på i fem veckor och mannen har tappat ca 6 kilo. Själv har jag ingen aning, har inte stått på en våg på 5-6 år ungefär. Och hans blodsocker störtdök direkt, det är verkligen effektivt till tusen om man har typ 2-diabetes! Att det är så gott gör ju inte saken värre… 😉

2014-01-17 17.03.15

Under hösten höll jag min första utbildning på LTU, en distanskurs om Sociala medier och i januari körde jag igång nästa, en kurs i Teknisk kommunikation som jag håller i Skellefteå. Skitkul faktiskt! I måndags hade jag ett pass i Excel och i morgon är det Presentationsteknik och Powerpoint på schemat. Att pendla dit ett par gånger i veckan har inte varit några problem, jag lyssnar på ljudbok och kör på tider när trafiken är ganska lugn. Efter i morgon har jag inga fler lektioner på en månad men desto fler examinationsuppgifter att rätta.

Och i dag är det den 12 februari och min brorsdotter Annika fyller 40 precis i dag, hurra hurra! Med den kommentaren avslutar jag dagens inlägg och letar reda på några foton som jag kan lägga upp. Vi höres. Snart! Det lovar jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.