Veckan före påsk

Fredag igen och ännu en arbetsvecka har gått över i helg. Och vad har jag då gjort? I stora drag har det varit så här sen förra inlägget:

Fredag – jobb i Luleå. På eftermiddagen hade ingen av oss ork till att börja laga mat så vi for till Arctic thai och åt i stället, Nadja, Bengt och jag. Det är enkelt när man inte är så stor familj längre. 🙂

ArcticThai_L_B

På kvällen såg B på hockey och N på Lets dance. Själv sydde jag klart en t-shirt som blev superbra! (Sök på ”Sytt” om du vill se den. ”Svart-grå t-shirt”)

Lördag – hemma och pysslade och på stan med Rebecka och Alva, dock utan några som helst inköp. Mest var jag på jakt efter en vårjacka och Rebecka efter jeans men ingen av oss hittade nåt som vi ville ha. Alva sov mest hela tiden och var inte speciellt intresserad av shoppning… Nadja skrev högskoleprovet och Bengt hämtade hem Camaron från vinterförvaringen. Till middag blev det en himmelskt god entrecote med sallad, beasås och två sorters kryddsmör. Nomnom!

Söndag hade vi årsstämma i Preserva, företaget som jag äger tillsammans med 7 stycken kollegor. (www.preserva.se) På eftermiddagen grillade Bengt fläskkarré och då bjöd vi även in Joakim och Linda på mat.

Måndag – jobb hemma direkt följt av dubbla möten och föreläsning i Bodens trädgårdssällskap (där jag också sitter i styrelsen). Det blev en lång och intensiv dag med mycket spring och jag var inte hemma förrän halv tio.

Tisdag – rättade studentarbeten hela dagen, bortsett från en rejäl träningssväng då jag gick en stavpromenad på 8 kilometer.

Onsdag jobbade jag också hemma och då blev det en kortare promenad med Rebecka och Alva och senare på kvällen sydde jag mig en scarf som blev riktigt skön. Enzo visar upp den på bilden här nedanför. Jag hann även med att dammsuga och skura golv, vilket verkligen behövdes!

Enzo_gron_sjal

Torsdag uppdaterade jag jobbets webbsajt och hann även med lite annat smått och gott och en cykeltur på eftermiddagen, först till Rebecka för att hämta en telefon som hon lånat, sen till Erikshjälpen med en påse och så till Kvantum för att handla mat. Det blev nästan en mil, halva sträckan i en rejäl motvind, pust! Sen hade jag tänkt hinna tvätta en massa kläder men det ville sig inte alls, maskinen var trasig och jag fick ringa efter service istället. Fast den har ännu inte synts till, undrar hur länge man ska måsta vänta..? På kvällen kom mannen hem från veckans Stockholmssväng, stackare vad han måste flacka och fara.

Och i dag är det alltså fredag. Men inte vilken fredag som helst utan Enzos födelsedag! Tänk, han fyller 4 år, tiden har verkligen gått fort sen vi fick honom. I dag har jag suttit på kontoret på LTU och jobbat med diverse uppgifter, bland annat har jag läst på lite i kursen Webbutveckling 1 där jag är ”hjälplärare” och framför allt rättar studenternas inlämningsuppgifter. Och för att fixa det är det nog bäst att kunna uppgifterna själv också… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.