Vi kör väl!

Lika bra att fortsätta när man har kommit igång igen för en fluga gör ingen sommar. 🙂

I dag har vi kommit fram till Farsdag och det firar vi som vanligt med familjemiddag för våra barn med respektive. Förra året var det för första gången även barnbarn med i firandet och nu i år är det två! Så nu får Bengt ha både farsdag, farfarsdag och morfarsdag, det är härligt när familjen växer! Har jag räknat rätt så blir vi 12 vuxna och två barn i dag. Patrik kan inte vara med, han åker iväg på jobb redan i dag och David och Madde saknas som alltid eftersom de envisas med att bo där nere i Karlstad och Örebro. Onödigt!

Det var som sagt länge sen jag skrev här och när jag tittar tillbaka så kom det senaste ”riktiga” inlägget samma dag som Alva föddes. Jag visste om att det var på G när jag skrev men de hade ännu inte åkt in till förlossningen. Väl där gick det fort och strax före midnatt var hon redan ute. Och nu är hon snart två månader gammal och en underbar personlighet!

Och Justina, som ju var alldeles ny förra farsdagen, bara några veckor veckor gammal har nu fyllt ett år och börjat gå så smått. Snacka om att de utvecklas snabbt de små sötnosarna! Och vad roligt det är att få följa dem på vägen.

Maten står redan och puttrar på spisen så nu återstår bara att bära upp ett extrabord och fler stolar från källaren så alla får plats. I övrigt tar vi det lugnt och vilar oss i form… 😉 Ha det gott alla därute! //L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.