Maj – firanden i massor

I maj hann vi med flera firanden och festligheter. Det första av dem var svärmor Gunhilds åttioårsdag som vi naturligtvis var med på. Tyvärr glömde jag helt att fotografera, det enda som kom med på bild var några blomuppsättningar. Vackra visserligen, men det hade ju varit kul att föreviga även människorna.

Gunhild_80_1 Gunhild_80_2 Gunhild_80_3

I mitten av maj hade vi mamma-mommo Elsa här på besök i några dagar. Och under lördagen var hon och jag på min brorsons bröllop i Luleå och sen på söndagen firade vi Patrik som hade fyllt år tidigare under veckan. Men före det hann vi med lite av varje, som att umgås med lilla Alva, åka cab (för första gången) och lite allt möjligt annat.

Alva_hatt_Elsa Elsa_cabbarElsa_AndersBrollop

Några sköna dagar och kvällar hann vi också med under den sista veckan i maj för vädret var fantastiskt. Här njuter Bengt och Enzo av balkonglivet.

B_balkongen_maj    Enzo_sover_balkongen

I slutet av månaden var det så dags för Mors dag.  Vi bjöd på mat och så fick jag bland annat dessa vackra blommor av barn och bonusbarn med familjer. Love it!

Morsdagsblommor

Och innan månaden riktigt tog slut var det förstås även dags att fira Joakims födelsedag. Och precis som vanligt blev vi allihopa bjudna på go´fika i massor. Inte bra för figuren med alla dessa festligheter…

Presentkort_JoakimJo_fodelsedag_Alva_NadjaJo_fodelsedag_Joakim_Alva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.