Juni – diverse

I början av månaden kom vi på att vi skulle köpa ”sommarpresenter” åt de små barnbarnsflickorna. Alva behövde en cykelstol och med den blev det även en hjälm så klart. Justina som älskar att sitta i sandlådan och leka fick en egen att ha på tomten, och så en massa leksaker till den förstås. Den har vi ännu inga bilder på men det kommer det kommer. Åt oss själva köpte vi mörkläggningsgardiner till sovrummet. Oj vilket bra köp det har varit. Och snygga var de dessutom, bara en sån sak!

Alva_cykelstolMorklaggningsgardiner

I början av månaden fick vi några fina dagar och kvällar, en del tillbringades ute på balkongen medan andra ute på lokal. Här sitter Bengt på MS Bränna en vacker junikväll.

Bengt_balkongen_skal Bengt_MSBranna

 

6 juni gick jag och Rebecka och Alva och såg på nationaldagsfirande där bland annat Patrik deltog. Riktigt varmt och härligt var det även denna dag, som synes av Alvas klädsel.

Nationaldag_Alva_vagn Nationaldag_Kvarnangen

 

Sen var det dags för Nadja att ta studenten och vara gå på bal, men det är en egen sida det. I samma veva var jag, mamma, Rebecka och Alva ut och käkade lunch på Oregano. Mumsigt värre. Och så köpte mamma den vackra studentbuketten som syns på bild åt Nadja.

Rebecka_Alva_OreganoElsa_Na_student

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.