Pimpel i Lobbis

På långfredagens förmiddag for jag, Bengt, Joakim och Nadja ut till Lobbträsk med Marita och Mats. Vädret var inte det bästa, visserligen sken solen men det blåste ganska hårt. Nåväl, vi försökte hitta lite lä och det funkade riktigt bra. Mellan vindbyarna var det riktigt skönt i solen.

Jag hann bara släppa ner reven så nappade det! (Jag trodde att jag hade fastnat med kroken i botten…)

Men efter det här var det totalt dött, inte ett enda napp till!

En fin regnbåge, den största som jag fått i hela mitt liv.

Bengt njuter av solskenet!

Nadja pimplade inte så länge utan spelade på mobilen i stället.

Joakim fick inte heller upp något.

Mats däremot drog upp två rödingar.

Efteråt grillade vi i lä av kojans vägg. Där var det riktigt skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.