Sundsvall i april

För att lite försöka att kompensera för den inställda påskresan för Nadja tog vi med oss henne på en helgtur till Sundsvall. Bengt körde bussen dit med beväringar på fredag eftermiddag/kväll och sen hade vi helgen på oss för egna nöjen innan det var dags att åka norrut igen på söndag kväll.

På lördag morgon njöt vi först av en hotellfrukost och for sedan ut till Birsta och gick på MASSOR av affärer. Och det tyckte Nadja var toppen! Vi handlade en ny skiva till vårat Singstar samt även ett nytt spel (Buzz) och en ny musmatta till Nadjas dator. Dessutom köpte vi diverse pärlsatser och två snygga blusar åt Nadja. Ont i fötterna hade vi, men Nadja var i alla fall väldigt nöjd med dagen! Senare, tillbaka i stan igen, gick vi på restaurang och åt jättegod mat, entrecote för Nadja, biff med gorgonzola för mig och pepparstek för Bengt. Mmmm!

På söndag morgon åt vi återigen en bastant frukost och knallade sen iväg till busstationen där jag och Nadja hoppade på en Norrlandskusten-buss som tog oss till Härnösand. Där blev vi upplockade av Ulla och Kalle och fick lite sightseeing i ett dimmigt Härnösand innan vi for hem till dem i Överdal. Nadja och Kalle sjöng Singstar och även hann med en massa annat medan jag och Ulla mest pratade… Vi var också ute och åkte en sväng för att titta på en flock med alpackor och så blev vi bjudna på en god middag bestående av kyckling med rotsaker och glass/sorbet till efterrätt. Stort tack för allt!

Strax före fem fick vi så skjuts ut till E4:an där Bengt hämtade upp oss för den låååånga vägen hem!

I bussen – en glad flicka som ska ut och resa!

Snart dags att sussa.

Även här ser det ut som!

Nadja med spruta i hand, på lördag morgon.

35.000? Kanske lite för dyrt…? Nadja gillar i alla fall kristallkronor!

Vy över stan från hotellfönstret.

I Birsta köpte jag och Bengt lite lyxig choklad.

Nadja hade ont i magen och fick en ”värmedyna special” att ha på lilla maggen.

Söndag i Överdal, Kalle-kaffe-kille!

Ulla och Kalle vid köksbordet.

Kalle och Nadja tävlar i Singstar, jämnt skägg…

Sen for vi och tittade på en flock med alpackor.

Söta djur!

Och även en söt kille…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.